Om Oslo Bysykkel

Bysykkel er en kjapp og enkel måte å komme seg rundt i Oslo. Den brukes mest til korte turer og som et supplement til kollektivtransport. Omtrent 100.000 mennesker i Oslo bruker bysyklene og i 2018 ble det syklet over 2,7 millioner bysykkelturer.

Bysykkelordningen i Oslo er et samarbeid mellom Oslo kommune og Clear Channel Norway AS, der kommunen stiller offentlig reklameplass til rådighet og får et bysykkeltilbud tilbake. Tilbudet finansieres av abonnenter, reklame på stasjonene og sponsorat.

Mann løfter sykkel opp på lastebil fra Oslo Bysykkel

Hvem står bak Oslo Bysykkel?

UIP Oslo Bysykkel AS er operatøren som eier og utvikler og driver bysykkeltjenesten i Oslo.

Åpningstider

Anlegget er åpent fra 05 om morgenen og stenger klokken 01:00. Du kan alltid levere tilbake sykler i stativene selv om anlegget er stengt.

Hva gjør vi?

Fyller og tømmer stativer

For at riktig mengde sykler skal være på rett sted til rett tid av døgnet, har vi et mannskap og biler som er ute hele dagen fra morgen til kveld. Bilene varsles hvis et stativ er i ferd med å tømmes eller bli fullt.

Reparerer sykler

I et delingssystem brukes syklene flittig hver dag, og krever derfor jevnlig smøring, vasking og kjærlighet.

Hjelper kunder

👋 Vi tar imot e-post og telefoner, informerer og svarer på Facebook, og snakker med kunder direkte i app og her på web.

Videreutvikler tjenesten

Vi er her for at så mange som mulig skal få sykle så ofte som mulig. Derfor jobber vi med å gjøre syklene bedre, oppdatere apper og webside, og pønsker ut måter å nå ut til nye bysyklister.

Hvordan får du tak i oss?

Ta kontakt med kundesenteret enten gjennom chatten på hjemmesiden, appen, facebook-chat eller epost. Vi har også telefontid på hverdager fra 07:00-19:00 og helger fra 09:00-21:00.

E-post: post@oslobysykkel.no

Ring oss 915 89 700