Kjøp produkt

Årsabonnement

kr 549

Sykle så mye du vil i opptil 60 minutter per tur, i et helt år (365 dager). Det er kun 1,50 kr dagen det! For deg som skal bysykle jevnlig og vil ha det så enkelt som mulig. Abonnementet starter å løpe når du tar ut første sykkel. Fornyes automatisk etter et år, og du kan enkelt si opp når du vil på din profilside på oslobysykkel.no. Vi har bysykler med piggdekk om vinteren.

Månedsabonnement

kr 79

Sykle så mye du vil i 30 dager, i opptil 60 minutter av gangen. Fornyes automatisk hver måned, og du kan enkelt si opp når du vil på din profilside på oslobysykkel.no. For deg som vil se litt an, eller har planer senere i år.

Enkelttur

kr 35

Du kan sykle i opptil 60 minutter. For deg som i ny og ne skal fra A til B og ikke vet hva resten av dagen bringer, eller bare vil teste tjenesten uforpliktende litt til.

Dagspass

kr 69

Ta så mange turer du vil à 60 minutter i løpet av 24 timer. Tiden starter når du låser ut første sykkel. Anlegget er stengt mellom kl. 01 og 05. Perfekt for dagene med mange planer, om du er besøkende i Oslo, eller for deg som vil være turist i egen by. Vil du sykle en tur på lenger enn 60 minutter? Ikke noe problem, men det koster 15 kr per 15 minutter.

Pris for turer

Sykkel
Opplåsning
Inkludert
060 min
Inkludert
60 min3 timer
kr 15 / 15 min